17 ago 2012, 12:22

Като земя и небе 

  Poesía » Otra
787 0 4

Нека се обичаме простичко като небе и земя.

Аз съм резливата лудост на утрото,

пропълзяла в съня.

Ти бъди слънце, заседнало в гърлото

на неродено щурче.

Нека се обичаме простичко като земя и небе.

 

 

 

© Димитрия Чакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??