10 мая 2006 г., 22:21

Казах 

  Поэзия
759 0 0

Казах, че се отказвам от любовта ти,

казах, но не го мисля!

Ужасно много искам да съм с теб,

да бъда твоето момиче,

да ме обичаш...

Но много дълго те чаках,

прекалено много плаках...

Казваш, че искаш да си с мен,

казваш, а защо не го показваш?!

Вече знам, далечен си от мен,

вече сигурно забрави, че те обичам...

ще идеш при друга! Знам!

Дано поне направиш я щастлива

и значима и аз ше съм доволна,

че поне във вашите сърца

радост и обич има!

© ДаяНчеТооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??