Казах ли ти колко те обичам?
Казах ли ти,че животът ми си ти?
Че без теб не бих могла дори да дишам
и сърцето ми не иска да тупти?
Казах ли ти как със теб звездите
от щастие сияят и блестят,
а без тебе мракът е убийствен,
пълен със безумен страх?
Казах ли ти как обичам
да те докосвам със любов
и как изгрява в очите ти да виждам
слънцето със твоя смях?
Казах ли ти,че без теб съм нищо?
Че нямат смисъл тези мои дни?
Казах ли,че те обичам?
Обичам те докрай помни!
© Надежда Все права защищены