Обичам те. Аз само те обичам.
Без никакви специални заклинания,
без тайни и въпроси във очите ми,
без никакви преглътнати признания.
Обичам те наистина и простичко,
с усмивката ти сутрин на разсъмване,
с закуската, която съм приготвила,
с ръката ти, когато в мене тъмно е.
Обичам те със всичките ти странности,
обичам те сърдит и изморен,
със малките ни споделени радости,
заспивайки отново пак до мен.
Обичам те, дори и да е глупаво.
Обичам те, дори и да е много.
И всъщност е толкова хубаво,
че никак без тебе не мога.
© Мариета Караджова Все права защищены