6.02.2016 г., 20:56 ч.

Казано простичко 

  Поезия » Любовна
509 2 3

Обичам те. Аз само те обичам.
Без никакви специални заклинания,
без тайни и въпроси във очите ми,
без никакви преглътнати признания.
Обичам те наистина и простичко,
с усмивката ти сутрин на разсъмване,
с закуската, която съм приготвила,
с ръката ти, когато в мене тъмно е.
Обичам те със всичките ти странности,
обичам те сърдит и изморен,
със малките ни споделени радости,
заспивайки отново пак до мен.
Обичам те, дори и да е глупаво.
Обичам те, дори и да е много.
И всъщност е толкова хубаво,
че никак без тебе не мога.

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Припомних си колко е хубаво да те чете човек! Да, в последните два стиха има какво да се пипне по отношение на метриката, но аз ти благодаря за неизменното докосващо присъствие тук!
  • Стих за истинската любов. Чудесен е!
  • Простичко казано, но всъщност много хубаво.
Предложения
: ??:??