24 мая 2016 г., 09:57

Кирил и Методий 

  Поэзия » Гражданская
326 0 2

Напук на всеобщата бездуховност,

що царува в нашата страна,

ний почитаме родната книжовност,

що носи ни лъч в тъмнина.

 

И тя озарява всички нас

и опора в робство ни е била

и въобще във тежък час

и затуй на всеки патриот е мила.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??