4 авг. 2008 г., 06:30

Китарата плаче... 

  Поэзия
582 0 4

Китарата плаче... с мене шепти,

китарата жали за изгубени мечти...

Нощта струни носи, тъгата довява,

чувства сърцето... болка долавя...


Очи не открити, душа премаляла,

няма я, знам, лястовица бяла,

загубих ли любовта изпепелена,

жарта в гърдите дими заблудена...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??