13 янв. 2018 г., 11:34

Кладата на твойта младост 

  Поэзия
392 0 1

Лицето ми с усмивката на Мона Лиза

наполовина щастливо, че си щастлива,

а половината от болка изкривило,

че никога сърцето няма да те има!

 

В очите сълзите потичат,

една от – мъка другата – от радост,

изгарят чувства противоречиви

на кладата на твойта младост!

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??