Каквото и да се случи, между нас ще припламват искри -
и когато се шегуваме, и когато душа ни боли,
и когато сме заедно, и когато сме разделени,
и когато ме любиш, и когато стоиш на колене!
Аз единствено мога радостта ти за миг да убия
и тревогата твоя да превърна в любовна магия.
Как се лутаме с теб - ту един до друг, ту разделени,
ту излъчващи хлад, ту прегърнати уморено.
Но… дори и така ние с тебе до смърт се обичаме,
две души във една, две сърца – на момче и момиче!
© Даниела Атанасова Все права защищены