Аз знам какво си ти за мен -
вкусът на утрото, на слънчевия ден,
за мен си всичко на света
щастлива съм, че си до мен сега.
Може би пропуснахме много неща -
красиви тайни скрити в тъмата на нощта,
но не съжалявам дори за миг за съня,
в който живея, откакто съм с тебе в деня.
Обичам те, не знам дали ти стига
понякога съм хаплива, злобна, но и дива.
Какво харесваш в мен не знам,
но искам да съм хиена, за да те изям.
Ти ми даваш всичко, за което мечтая
и дори понякога да ми е трудно, ще се старая
да те направя най-щастливия човек,
не се съмнявай, вече се заклех.
© Звезделина Кирова Все права защищены