9.07.2009 г., 13:10 ч.

Клетва 

  Поезия » Любовна
546 0 0

Аз знам какво си ти за мен -

вкусът на утрото, на слънчевия ден,

за мен си всичко на света

щастлива съм, че си до мен сега.

 

Може би пропуснахме много неща -

красиви тайни скрити в тъмата на нощта,

но не съжалявам дори за миг за съня,

в който живея, откакто съм с тебе в деня.

 

Обичам те, не знам дали ти стига

понякога съм хаплива, злобна, но и дива.

Какво харесваш в мен не знам,

но искам да съм хиена, за да те изям.

 

Ти ми даваш всичко, за което мечтая

и дори понякога да ми е трудно, ще се старая

да те направя най-щастливия човек,

не се съмнявай, вече се заклех.

© Звезделина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??