2 апр. 2016 г., 12:29

Клошар 

  Поэзия » Гражданская
307 0 0

Люлякът отрупан е със цвят,

а той плаче пред цял свят.

Когато природата се възражда -

той мъчи се в глад и жажда.

Пролет е сега навън,

но радостта е само сън.

И утре ще видите некролог -

ще го прибере Бог.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??