Apr 2, 2016, 12:29 PM

Клошар 

  Poetry » Civilian
265 0 0

Люлякът отрупан е със цвят,

а той плаче пред цял свят.

Когато природата се възражда -

той мъчи се в глад и жажда.

Пролет е сега навън,

но радостта е само сън.

И утре ще видите некролог -

ще го прибере Бог.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??