16 авг. 2022 г., 15:00

Кметицата на Владая (шарж-скица) 

  Поэзия
164 0 0

Щом видя я,

цяла мъжка България

(да я обладае)

към Владая

                       се емна -

в списъка да се запише

за нейната нощна приемна.

 

Че без комплекси

е секс - кметицата - адреналинка;

хич не ѝ приляга

да си ляга саминка.

 

Със сатири и Купидони

вихри се в щури купони.

В барове и дискотеки

хвърля зарове,

бедра чепи пред всеки.

 

И понеже във всичко

  тази кметица "окей" е

и с безупречен атестат,

поискаха избирателите

специално за нея

       безсрочен мандат.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??