29 февр. 2008 г., 11:41

Кога прости? 

  Поэзия » Другая
541 0 0

Не боли ли вече, приятелю?

Претръпна ли към всичко преживяно?

Ослепя ли?

Не виждаш ли,

всички поставени мини и капани?

И кога прости, приятелю?

Кога прости болката?

Кога зараснаха ти раните?

Аз виждам по тебе още синини -

от спомени, от всичко, което тя ти причини.

Кога й прости всичко, приятелю?

За тъгата и страданията кога й прости?

 

                                           На Питър

                                           28.02.2008

© Гергана Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??