по Дамян Дамянов
"... Когато си на дъното на пъкала..."
Когато си мрачен и тъжен,
когато си самотен и злочест,
ти лошите си спомени -
пропъждай ги.
Вземи си светли мисли
и излез
навън.
Виж как цветята са
разцъфнали.
© Jivka Koleva Все права защищены