Apr 20, 2010, 9:46 PM

* * * Когато 

  Poetry » Other
621 0 0

по Дамян Дамянов

"... Когато си на дъното на пъкала..."

 

 

 

 

Когато си мрачен и тъжен,

когато си самотен и злочест,

ти лошите си спомени -

                    пропъждай ги.

Вземи си светли мисли

                    и излез

                              навън.

Виж как цветята са

                    разцъфнали.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??