8 мар. 2007 г., 16:09

Когато бях малка 

  Поэзия
699 0 0
       Едно малко момиче мисли за теб!
       Едно малко момиче не може без теб!
       Едно малко момиче живее за теб!
           Това малко момиче съм аз.
      
      Едно малко момиче
      ти    казва ,,Обичам те''
      Едно малко момиче
      нашепва  ,,Желая те''
      Едно малко момиче
     през сълзи те моли
                              ,,Обичай ме''
      Това малко момиче съм аз!

         1981г.

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??