8.03.2007 г., 16:09 ч.

Когато бях малка 

  Поезия
701 0 0
       Едно малко момиче мисли за теб!
       Едно малко момиче не може без теб!
       Едно малко момиче живее за теб!
           Това малко момиче съм аз.
      
      Едно малко момиче
      ти    казва ,,Обичам те''
      Едно малко момиче
      нашепва  ,,Желая те''
      Едно малко момиче
     през сълзи те моли
                              ,,Обичай ме''
      Това малко момиче съм аз!

         1981г.

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??