17 нояб. 2017 г., 13:30

Когато Душата ни боли... 

  Поэзия » Свободный стих
564 1 0

Когато Душата ни боли...
и прелива от очите...
... като бисерни искри...
Вземи я в шепи... своята Душа...
... погали я.... погали... после с Дъх я ти стопли...
... и нарисувай ѝ мечти...
После... с любов...  тихичко ги съживи...
... и ги сътвори... в сияние ... да заблестят...
... да се сътворят...
За Душата са целебни...
... а за тебе са Вълшебни...
Просто миг... Просто Чудо...
Просто... като един човешки живот...


Соня Георгиева...Сени

 

 

© Соня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??