13 июл. 2007 г., 09:31

Когато една любов свърши 

  Поэзия
556 0 4
Нали беще любов с вяра и надежда,
любов видима, която презарежда,
душа ранена и вселенска мощ,
с мечти и болка всяка нощ!?

Нали беше слънце от слънчеви лъчи,
любов жарка, с целувки болезнени,
любов божествена и илюзорна,
а може би, реална и виновна!?

За мен беше любовна мелодия,
всуе със святост граничеща,
сега само спомен ме преследва,
като сянка, вечна и свободна!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??