21 янв. 2020 г., 08:14  

Когато гледам звездите си пожелавам едно нещо: ... 

  Поэзия » Любовная
409 0 0

Когато гледам звездите си пожелавам едно нещо:

 

"Просто искам да я видя още веднъж.

Само да й кажа, че много я харесвам.

 

Обичам я.

Без нея, животът ми би бил много по-тъжен.

Тя за мен е като ярката Луна в ясна нощ.


Неите очи,
нейя глас,
нейната усмивка,
нейното лице.

Само те са ми в ума."

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??