25 янв. 2007 г., 15:53

Когато имах теб-имах всичко... 

  Поэзия
701 0 2
Имах любов,но тя отлетя!
Имах мечта,но тя се разби!
Ако сега се огледаш в мойта сълза
ще видиш ти всички мои скърби.

Имах и сърце,но то почерня!
Имах и душа,която посърна!
Сега имам само безмерна тъга
и радост,която немога да върна!

Имах всичко,когато имах теб!
В душата ми пролет цъфтеше!
Сега всичко скова се във лед,
а щастието няма го вече!

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??