Пазя всичко, което някога си ми дал
Всяка една усмивка
Всеки един поглед
Всички думи - до последната
Дори и неизречените
Всяко чувство което си предизвикал
Всичките песни, които харесваш
И всичко, което си направил за мен
Пазя всички тези спомени
За да мога когато ми липсваш
Да стоя и просто да се усмихвам,
да знам че си някъде там
и че може би и ти правиш същото.
Николина Згуровска
24.01.2016
© Николина Згуровска Все права защищены