Jan 25, 2016, 7:58 PM

Когато ми липсваш 

  Poetry » Love
775 1 0

Пазя всичко, което някога си ми дал

Всяка една усмивка

Всеки един поглед

Всички думи - до последната

Дори и неизречените

Всяко чувство което си предизвикал

Всичките песни, които харесваш

И всичко, което си направил за мен

Пазя всички тези спомени

За да мога когато ми липсваш

Да стоя и просто да се усмихвам,

да знам че си някъде там

и че може би и ти правиш същото.

 

Николина Згуровска

24.01.2016

© Николина Згуровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??