27 июл. 2012 г., 18:51

Когато някога те срещна 

  Поэзия » Любовная
652 0 0

Когато някога те срещна,
знам - ще се обърне света,
не мислú, не говорú,
а живей за мига.

Когато някога те срещна,
моля те, не извъртай глава,
усмихни се, погледни ме
и остани така.

Когато някога те срещна,
надявам се да те позная,
да си истинска, добра,
да си моята луна.

Когато някога те срещна,
дано не съм се променил,
сърцето все още да усеща,
дано не съм го скрил.

Когато някога те срещна,
а може би ще бъде нощ,
ще запомня тази среща,
ще забравя късмета лош.

Когато някога те срещна,
животът ще започне с тази среща,
а до тогава ще чакам,
ще мечтая да те срещна.

© Емил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??