Когато обичаш
Знаеш, че обичаш,
когато искаш да отстъпиш в караницата.
Знаеш, че обичаш,
когато не отговаряш на любовни погледи от друг.
Знаеш, че обичаш,
когато имаш време само да обичаш, а омразата далеч стои.
Знаеш, че обичаш,
когато се връщаш към детските мечти, където сме само аз и ти.
Знаеш, че обичаш,
когато си с мен във всеки изминал ден, без да си физически до мен.
Знаеш, че те обичам,
когато се усмихвам в спомена от наште дни, гледайки в твоите нежни очи!
Хайде, обичай с мен и ти!
© Обичаща Все права защищены
Аз вярвам в това! Харесах!