Nov 12, 2011, 10:30 PM

Когато обичаш 

  Poetry » Love
546 0 1

 

Когато обичаш



Знаеш, че обичаш,

когато искаш да отстъпиш в караницата.


Знаеш, че обичаш, 

когато не отговаряш на любовни погледи от друг.


Знаеш, че обичаш, 

когато имаш време само да обичаш, а омразата далеч стои.


Знаеш, че обичаш, 

когато се връщаш към детските мечти, където сме само аз и ти.


Знаеш, че обичаш, 

когато си с мен във всеки изминал ден, без да си физически до мен.


Знаеш, че те обичам,

когато се усмихвам в спомена от наште дни, гледайки в твоите нежни очи!

Хайде, обичай с мен и ти!

© Обичаща All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??