7 нояб. 2014 г., 00:01

Когато пламъка угасне 

  Поэзия » Другая
688 2 1

Когато пламъка угасне

там на края на свещта

 и сгърчен прединфарктно

фитила пушейки едва

сълза една в окото вкара -

останала е както казват

безбрежна капка пустота...

© Стоян Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??