7 nov 2014, 0:01

Когато пламъка угасне 

  Poesía » Otra
708 2 1

Когато пламъка угасне

там на края на свещта

 и сгърчен прединфарктно

фитила пушейки едва

сълза една в окото вкара -

останала е както казват

безбрежна капка пустота...

© Стоян Владов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??