12 авг. 2009 г., 22:50

Когато с любовта не си говорим 

  Поэзия
1484 0 29

 

 

 

Когато с любовта се заговорим,

приличаме на две оранжеви слънца,

горещо  вплели длани  в   длани,

говорим  си  без  думи,  без  слова.

 

 

Когато с любовта  не  си  говорим  - спорим.

Прекрасен спор, но много се  морим

да спорим   за  неща   безспорни.

 И   затова   сега  ще  помълчим!

 

 

Когато с любовта не си говорим,

прескачам себе си, загубвам се в деня.

Пресъхвам  аз  до корен, някъде сред нищото.

 И  повече  не  мога да мълча!

 

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??