28 февр. 2008 г., 14:38

Когато те няма 

  Поэзия » Другая
594 0 2

Когато гледам звездите бледи,

аз виждам в тях твоите очи.

Душата ми не спира да крещи,

а сърцето ми те моли "Вземи ме ти".

 Дори да си на края на света,

споменът ще бъде вечно тук, в познатата ти стая...

Сънувам всяка вечер твоята усмивка сладка,

а когато се събудя, теб отново те няма!

Не си до мен и ме боли!

А душата ми не спира да крещи!

И всичко започва отначало -

до прозореца и познатите звезди...

© Анелия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??