27 нояб. 2008 г., 11:55

Когато загубиш 

  Поэзия
522 0 0
Когато загубиш,
недей се отчайва.
Просто погледни напред
и оптимист бъди.

Когато загубиш
и духом не падай!
Бъди уверен в себе си
и вярвай,
че отново първи ще си ти!

© Динка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??