29 окт. 2014 г., 07:43

Кой измисли те? 

  Поэзия » Другая
326 0 0

Кой измисли те?

Боли силно.
Боли ужасно много.
И днес, и утре. Всеки ден.
А болката не стихва.

Дали си осъзната или не,
болко, ужасна и тъга неясна?
Защо цапаш душата,
защо съществуваш сега?

Защо всеки ден и всеки час
ужасен правиш ти? Кой измисли те
и кой нарече те тъга?
Защо сама от нищото роди се?
С мисия да разбиеш нечий сърца...

Тъга, колко мъка още
ще носиш по света?
Спри за миг и замълчи...
Просто спри и не съществувай!
Подмини ме, дори не ме сънувай!

© А.А. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??