3 авг. 2022 г., 09:19

Кой вечно жив остава? 

  Поэзия » Философская
224 1 0

До време е земният път,

от мрака аз се тревожа,

че ще си отида от светът,

мъката не мога да уталожа!

 

Безмилостна е съдбата,

на никой не прощава,

няма мир на земята,

кой вечно жив остава?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??