Aug 3, 2022, 9:19 AM

Кой вечно жив остава? 

  Poetry » Phylosophy
222 1 0

До време е земният път,

от мрака аз се тревожа,

че ще си отида от светът,

мъката не мога да уталожа!

 

Безмилостна е съдбата,

на никой не прощава,

няма мир на земята,

кой вечно жив остава?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??