8 дек. 2020 г., 14:11

Коледна суматоха 

  Поэзия » Для детей, Другая
386 0 1

Имам гости – внучките и внукът.

Цялата ми къща е в усмивки и брокат.

Навсякъде глъчка... песни... пукот –

украсяваме със радост Коледна елха.

 

Най-отгоре празнично сияе звездата.

Звънчета, гирлянди... пръстчета пърхат...

Място широко за подаръци под елхата

и гласче: „Дядо Коледа нещо да не обърка!”

 

                                 © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??