6 дек. 2020 г., 21:56

Коледно стихотворение за Мечето 

  Поэзия » Для детей
414 0 1

Мечето е усмихнато и весело,

Коледа вече наближава,

то иска мед да е донесло

и на празника да се забавлява.

 

Дядо Коледа ще го зарадва

с буркан с храната му любима,

вместо то да се прокрадва

към кошер в тази мразовита зима.

 

Няма да го жилят вече

пчелите зли, опасни,

вече от лапите му са далече,

Коледа и за него ще е прекрасна.

 

"Дядо Коледа, благодаря ти

за тази вкусна храна,

може да не сме богати,

но нека всеки в таз страна

 

да се усмихва и празнува

поне на този свят ден.

Нека никой не тъгува

и от радост да е озарен!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??