4 дек. 2010 г., 17:19

Колко е тъжно да спреш да обичаш... 

  Поэзия » Любовная
968 0 1

Колко е тъжно да спреш да обичаш,

да разбереш, че всичко е отминало...

По навик още слънце да наричаш

това, което вече е изстинало.

 

И сякаш всички пътища са минати

и всички думи вече са изречени.

Но има толкова желания несбъднати

и толкова мечти обречени...

 

Още търсиш отговор на нещо,

а вече няма никакви въпроси.

И вече не можеш да прегърнеш горещо

човека, който любовта ти проси.

 

Ти знаеш ли, че някого убиваш,

когато твоята любов умре?

Колко е тъжно да спреш да обичаш.

Ти знаеш най-добре!

© Алиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??