8 мая 2019 г., 10:59

Колко пъти 

  Поэзия » Любовная
620 5 5

 

Колко пъти ме лъга, Любов...
Колко пъти сърцето разбива.
Колко пъти във този живот
плахо вярвах: ще бъда щастлива...

 

Знам... И този път просто минаваш.
Само пътьом. Набързо. За кратко...
Тръгвай вече! Не смей да оставаш.
Уморих се от чувства на вятъра...

 

Колко пъти, Любов, ме въздига...
В колко бездни след тебе пропадах...
Миг единствен със тебе ми стига,
после даже да ида и в ада...

 

ВАНЯ СТАТЕВА©
 

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??