10 апр. 2013 г., 09:08

Колко пъти? 

  Поэзия » Философская
409 0 0

          КОЛКО   ПЪТИ?

 

Колко пътища избродих?

Колко пъти аз сгреших?

Колко върхове обходих?

Колко болка не спестих?

 

Колко дълго аз се лутах?

Колко дълго се губих?

Колко камъни избутах?

Колко пъти се влюбих?

 

Колко пъти страдайки умирах?

Колко пъти в пепел се превръщах?

Колко пъти на парчета се събирах

и на удара със удар връщах?

 

Колко пъти страдах и се молех?

Колко пъти аз се клех?

Колко пъти душата си отрових?

Но поука пак не взех!

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??