29 мар. 2022 г., 08:56

Колко пъти 

  Поэзия » Любовная
872 0 2

Колко пъти се обичахме,

колко пъти се разделяхме,

колко пъти се целувахме,

колко пъти се срещахме,

колко пъти се прегръщахме,

колко пъти се любихме,

колко пъти плакахме,

колко пъти си мислехме, че се виждаме за последно,

колко пъти се наранявахме,

колко пъти се надявахме,

колко пъти се прощавахме,

колко пъти се радвахме, за кратко и после отново.

Колко пъти те чаках,  

колко пъти си мислех: къде си сега ти? Не до мен.

© James Pentechen Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Пепи. Права сте, недовършено е. Но нима не са и всички любови недовършени също?
  • Хареса ми, но ми звучи недовършено.
Предложения
: ??:??