Mar 29, 2022, 8:56 AM

Колко пъти 

  Poetry » Love
871 0 2

Колко пъти се обичахме,

колко пъти се разделяхме,

колко пъти се целувахме,

колко пъти се срещахме,

колко пъти се прегръщахме,

колко пъти се любихме,

колко пъти плакахме,

колко пъти си мислехме, че се виждаме за последно,

колко пъти се наранявахме,

колко пъти се надявахме,

колко пъти се прощавахме,

колко пъти се радвахме, за кратко и после отново.

Колко пъти те чаках,  

колко пъти си мислех: къде си сега ти? Не до мен.

© James Pentechen All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Пепи. Права сте, недовършено е. Но нима не са и всички любови недовършени също?
  • Хареса ми, но ми звучи недовършено.
Random works
: ??:??