5 дек. 2007 г., 09:34

Колкото до теб 

  Поэзия
906 0 19

Можех да я убия.
Закъснялата твоя
                          любов.
Исках.
Но не посягам на чувство.
Дарих ти я.
С нероденото утре за нас.

Ти живееш във него.
От Нея искам прошка.
Много болка с  мен изживя.
Колкото до теб...
Длъжница бях,
                 защото те обичах.

Единствено забрава  ти дължа.

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??