***
нарисувай
очи
теменужени…
по следите
на топли
обятия
по дъха
на изречени
слабости
по загубили
сили
понятия…
нарисувай
възкръсване
залезно
дето само
очите
го могат…
в теменужени
топли
обятия
нарисувай ми
люляков
полъх…
***
разхождам…
сянката си
сгъната
в задния
джоб
до писмото ти…
говорят си
не чувам какво
крадат думите
преди да съм ги
изляла
върху струните
в джоба си
имам
песен…
за теб
***
сетих се…
беше тъмно
гората се бореше
с мрака
тъгуваше
за птиците
пронизани
от чакане
по пустия перон…
а коловози
изплюваха съдби
на кръпки
като попила
в праха
самота…
***
после…
бавно
вплети го
в косите
на затихнала
в тъмното
песенност
утре всичко
ще бъде
завинаги
и ще пари
в очите
отнесено
(на липите
с дъха
на поля…)
© Бехрин Все права защищены
залезно...
(на липите
с дъха
на поля…)
Абсолютно Бехринско!!!
БЛАГОДАРЯ ТИ!!!