13 янв. 2022 г., 08:08

Кому е нужен свят без страст и плод 

  Поэзия
245 2 12

От тишината песен ще извая

и от покоя – сън неповторим.

От тъмнината – изгрев, будещ рая,

от самотата – танц неукротим.

 

И с вятъра ще вдигна цяло ято,

в морето ще съм път за платноход.

В снега ще нарисувам топло лято.

Кому е нужен свят без страст и плод!?

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??