Jan 13, 2022, 8:08 AM

Кому е нужен свят без страст и плод 

  Poetry
247 2 12

От тишината песен ще извая

и от покоя – сън неповторим.

От тъмнината – изгрев, будещ рая,

от самотата – танц неукротим.

 

И с вятъра ще вдигна цяло ято,

в морето ще съм път за платноход.

В снега ще нарисувам топло лято.

Кому е нужен свят без страст и плод!?

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??