25 мар. 2014 г., 21:55

Комунизъм 2 

  Поэзия » Гражданская
316 0 2

Да подкрепим комунистите днес,

за да има за България прогрес.

Парламентарните "избраници" не са народни*.

От тях хората искат да са свободни.

Пак повтарят се събитията стари -

от същата политика народът се опари.

Докато те на власт са -

всички злини за нас са.

Народе, избери хора свестни,

не мошеници, а честни,

които за България милеят

и за това бедните да оцелеят!

 

*В смисъл, че защитават интересите на олигарсите, а не на народа.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Къде са?
    Нали уж ГЕРБ бяха честните и некорумпираните?
    Пък и те се оказаха от същия дол дренки!
  • Жорооо, Жоро, де са, та да ги изберем, бе!
Предложения
: ??:??