28 нояб. 2012 г., 12:35

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
561 0 0

Копнеж по нещо невидяно,
желание за нещо неживяно.
Смесица от странност и съдба,
а срещата ни
последвана беше от искра.
И сякаш мина цяла вечност
от предния ден,
а трябва по спешност
да те видя пак до мен.
Копнеж по нещо неживяно -
това оставаш ти в нощта.
Нима възможно е само
да те зърна за миг сега...

© Любослав Цветанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??