копнежи
При тебе искаш ли дойда?
Мълчиш,но знам че се усмихваш.
Обливат те вълни горещи.
И надеждата таиш ,
че ще ме прегърнеш ти
и устните ми ще целуваш,
ще погалиш тялото ми и
със страст необуздана
ще ме имаш до зори.
Във тебе огънят гори
желанието е и в моите очи
а чакаш ли –защо и до кога?
Прати ми знак и в миг
с колесницата на любовта,
като птица във нощта
при теб ще долетя.
Ще преплувам океана,
ще премина през балкана,
и от луната ще долетя дори ,
защото ме желаеш ти
Липсваш ми.
Обичам те.
от градината
От градината на моята душа
ще откъсна най-красивите цветя,
с багрите на любовта,с допира на вятъра
ще те посипя,с нежността на моето сърце
ще литнеш лек като перце.
И в пухения облак на нашата любов
нежно ще ме галиш с твоето сърце
В ефирната омая на слънчевия свят
как денят ще бъде на чувства по- богат
Розово и синьо е небето в утринта,
нежно ще потънем в морето на страстта.
© Донка Вълчева Все права защищены